Masterclasses nabeschouwd

Masterclasses nabeschouwd

Share Button

Wij, leerlingen van het Summa College, hebben een aantal weken elke maandag en soms de vrijdagen masterclasses gehad. Deze masterclasses waren allemaal verschillend. Zo hebben wij bijvoorbeeld de masterclasses 3D-printing, Domotica, veiligheid, visualiseren enz. gehad.

Door: Lotte van Wees

Natuurlijk vond niet iedereen alle masterclasses even leuk. Maar doordat de masterclasses allemaal heel verschillend waren zat er altijd wel een masterclass bij die je leuk vond.

Bij de ene masterclass mochten we veel zelf doen en onderzoeken en bij de andere kreeg je veel uitleg over het onderwerp. Bijvoorbeeld bij veiligheid moest je veel luisteren en opletten dat was dan soms wel een beetje veel, maar bij Domotica bijvoorbeeld daar kregen we een korte uitleg en voor de rest mochten we zelf aan de slag.

Van de masterclasses heb ik uiteindelijk wel dingen geleerd. Ik vond niet alles bij onze opleiding passen maar je zou het wel voor andere doeleinden kunnen gebruiken. Al met al waren alle masterclasses leerzaam. En ja, het is toch weer anders dan een gewone school dag!

CIMG7737   IMG_1264

^ Tijdens de masterclass visualiseren                               ^ Tijdens de masterclass Domotica

Lotte van Wees, derdejaars student Interieuradvies aan het Summa College Wonen & Design (BOL4)

Share Button

Auteur

Steffie Ballemans
Docent ontwerpen, tekenen en informatica aan het Summa College Wonen & Design te Veldhoven (opleidingen Interieuradviseur en Meubelmaker).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *